Bejelentkezés

Kosár

 x 

A kosár üres

Peter Parker Pókember 2020.

A szett három 100 oldalas, két 112 oldalas és egy 196 oldalas klasszikus Pókember-történetet tartalmaz a 80-as és 90-es évek közepéről. Az 50., kibővített, különleges borítós számunkban véget ér a Klónsztori.

A díszdobozt az előfizetők 2020-ban is ajándékba kapják, mellé pedig egy 32 oldalas Pókember különszámot is. Továbbá az előfizetői ár is kedvezményesebb lesz. Az össz előfizetői kedvezmény értéke: 1800 Ft)

A Peter Parker Pókember előfizető példányaihoz kétféleképpen lehet hozzájutni: személyes vagy postai úton. Személyesen a Börzéken vagy a Fantasmania boltban. 
A PPP postai rendelésnél az árhoz postaköltség is járul (ez a HP, M+ és a ML előfizetésekre NEM vonatkozik!), ami 7 x 400 Ft = 2800 Ft (tehát 18.100 Ft összesen). 

A 6+2 számot tartalmazó díszdobozos gyűjtemény ára: 15.300 Ft (+ postaköltség).

A gyűjtemény kereskedelmi forgalomba nem kerül, kizárólag a kiadótól vásárolható meg képregényes rendezvényeken, vagy postai úton, rendeléssel.

Az előfizetés módját lásd a lap alján!

Marvel Legendák 2020.

A Marvel Legendák 2020-ban 6 alkalommal jelenik meg (februártól kéthavonta), és mind a hat száma előfizethető. Az éves előfizetői díj 15.900 Ft. 

A  sorozat újságosnál megvásárolva 19.000 Ft, azaz előfizetés esetén az utolsó számot ajándékba adjuk. 

 Az előfizetés módját lásd a lap alján!

Hihetetlen Pókember 2020.

A lap változatlanul kéthavonta jelenik meg, de 2020-ban 5 különszám is lesz. A kéthavi képregények közül kettő is kibővített oldalszámmal jelenik meg: ebből az 50. számunk közel 160 oldalon, és különleges borítóval!

Jövőre bemutatunk egy új Pókember-címet is (ezt is az 50. számban), és eljutunk a Slott-korszak talán leghíresebb, legjobb részéhez: a Superior Spider-Manhez.

Jövőre öt különszámot tervezünk, ebből három is a 2099-es Pókemberé lesz: sorra kerül az a történet is, ahol Pókember és a jövőbeli Pókember találkoznak, illetve rövid időre átveszik egymás helyét. A 2099-es különszámok ezúttal is 180 oldal felettiek lesznek.

Éves előfizetési díj minden különszámmal együtt (összesen 11 szám): 14.900 Ft.

Újságosnál megvásárolva 17.350 Ft (Megtakarítás: 2450 Ft, azaz előfizetés esetén három számot ajándékba adunk).

Az előfizetés módját lásd a lap alján!

 

Marvel+ 2020.

A lap változatlanul kéthavonta jelenik meg, és csak a nagyobb újságosoknál lesz kapható. 2020-ban 3 szám is kibővített oldalszámon jelenik meg a hat közül. Jövő év elején véget ér az Elektra történetünk, folytatódik az X-Men, bemutatkozik két új szuperhős csapat is, illetve egy történet erejéig visszatér Deadpool is. De itt lesz Fenegyerek, Luke Cage, Vasököl és maga Halál Úrnő is. Továbbá bemutatkozik a Jessica Jones tévésorozat igazi nagyágyúja: a Bíborember is.
Az 50. szám a Marvel+ esetében is ugyanúgy egy közel 160 oldalas, különleges borítós kötet lesz, amelyben 3 X-Men rész is helyet kap, két másik képregény mellett.

Jövőre ugyanúgy 5 különszám jelenik meg, mint eddig. Továbbra is két kötetnyi X-Faktor várható, egy kötet Hulk, egy Fenegyerek, és 2020-tól indulva az ötödik különszám is állandó sorozattá válik.
A különszámok közül három is 180 oldal feletti lesz.

Éves előfizetési díj minden különszámmal együtt (11 szám): 16 800 Ft.

Újságosnál megvásárolva 19.510 Ft (Megtakarítás: 2700 Ft, azaz teljes előfizetés esetén közel három számot ajándékba adunk).

 Az előfizetés módját lásd a lap alján!

 

Y, AZ UTOLSÓ FÉRFI (2019-2020)

Májustól indítjuk új DC/Vertigo sorozatunkat, az Y, az utolsó férfit.
A képregény kéthavonta jelenik meg a nagyobb újságárusoknál 80, illetve 72 oldalon.
A történet egy poszt-apokaliptikus világot mutat be, ahol egy katasztrófa következtében minden férfi, és hím emlősállat egyetlen pillanat alatt kipusztul – kivéve egy fiatal szabadulóművészt, Yorick Brownt, és a kis hím majmát. Senki sem érti, hogy mi történt a férfiakkal, ahogy azt sem, hogy Yorickék hogy maradhattak életben. Yorick nem szeretne mást, mint újra találkozni az Ausztráliában rekedt menyasszonyával, miközben katonák és fanatikusok vadásznak rá. A hirtelen összeomlott világ pedig a nőkre marad, hogy legalább ők megpróbálják túlélni.
A képregény számos díjat besöpört, íróját azonnal ismertté tette a képregényszakmában. Az Y, az utolsó férfi befejezett sorozat: pontosan 60 részből áll.
Az Y, az utolsó férfi újságosnál vásárolva 2200 Ft, előfizetve 1650 Ft. Az éves előfizetés díja 9900 Ft, azaz előfizetés esetén csak 4 számot kell kifizetned, az utolsó kettőt ajándékba kapod hozzá.
FIGYELEM! Az első évadból már csak egy szám maradt, a 2020-2021-es évadra tavasztól lehet majd előfizetni!
Az előfizetés a puhafedeles változatra érvényes. Megjelenik a képregény korlátozott példányszámban keményfedeles változatban is, de az nem előfizethető, csak a kiadónktól vásárolható meg.

PRÉDIKÁTOR (2019-2020)

A nyáron indul a másik új DC/Vertigo képregénysorozatunk, a Prédikátor.
A képregény háromhavonta jelenik meg, változó oldalszámon.
A Prédikátor – Jessy Custer – egy hitehagyott prédikátorról szól, akit megszállt egy féllény, és ezáltal képes Isten hangján megszólalni. Ha így tesz, akkor senki sem képes ellenkezni a szavával. A John Wayne-rajongó Jessy Custer átutazza fél Texast, hogy megtalálja magát Istent, és számon kérje tőle azokat a tanokat, amiket ő maga prédikált korábban. Csatlakozik hozzá egy igen különleges ír vámpír is, Cassady, illetve Jessy barátnője, Tulip, miközben Jessyt a Gyilkosok Szentje próbálja levadászni.
A képregényből nagy sikerű tévésorozat is készült, jelenleg is fut némelyik tévécsatornán.
Figyelem! Nem gyerekképregény!
A Prédikátor az egyik legismertebb kult képregény. Írója, Garth Ennis a Hellblazerben alapozta meg a hírnevét, amely annyira népszerűvé tette, hogy a DC szabad kezet adott neki: készítsen olyan képregényt, amilyet csak akar. Ekkor írta meg a Prédikátort, amely szintén befejezett sorozat: 66 részből áll. Azóta a leggyakrabban a Megtorló képregények írójaként találkozhatunk vele: ő írta a nyáron megjelenő első Megtorló kötetünket is.
A Prédikátor éves előfizetői díja 9900 Ft. Újságosnál vásárolva 11900 Ft, azaz éves előfizetés esetén csak három számot kell kifizetned, a negyediket ajándékba adjuk.
FIGYELEM! Az első évadból már csak egy szám maradt, a 2020-2021-es évadra tavasztól lehet előfizetni!
 
Az előfizetés a puhafedeles változatra érvényes. Megjelenik a képregény korlátozott példányszámban keményfedeles változatban is, de az nem előfizethető, csak a kiadónktól vásárolható meg.  
Az előfizetés menete:
1/ Válaszd ki, hogy mire szeretnél előfizetni
2/ Írd meg e-mailben (neved és postacímed is!) a következő címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
3/ Utald át az árát (banki vagy postai úton) a
12012156-01697895-00100002 bankszámla számra (Kingpin Kft, Raiffeisen Bank). Az utalásnál a közleménybe a neved és a címed írd!
 
Ha kérdésed van, ugyanerre az e-mail címre írj.
 
 

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés

Bejelentkezés

Események

Tavaszi Börze

                                                                2020. 03. 15. 

 

                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előkészületben

 • Hihetetlen Pókember 49.
 • hp49 00
 • Megjelenés: 2020. február
 • Peter Parker Pókember 50.
 •  Megjelenés: 2020. március 15.
 • Marvel+ 2020/1.
 • Megjelenés: 2020 február
 • Batman 38.
 • Megjelenés: 2020. március
 • Marvel Legendák 6: Venom
 • ml6 00
 • Megjelenés: 2020. február
 • Y az utolsó férfi 6.
 • Megjelenés: 2020. március
 • Prédikátor 4.
 • Megjelenés: 2020. április
 • Végtelen hadjárat
 • vh fedel
 • Megjelenés: 2020. február

Megjelent

 • Peter Parker Pókember 49. 
 • Klónsztori: lezárás
 • Hihetetlen Pókember 48.
 • Holnap
 • Marvel+ 49.
 • X-Men, Elektra
 • Batman 37.
 • Én vagyok a halálvágy 1. rész
 • Marvel Legendák 5: Vasember
 • Y az utolsó férfi 5. 
 • Kis lépés
 • Prédikátor 3. 
 • A világ végezetéig
 • Az Új Bosszú Angyalai: Finálé

Tudnivalók

Státusz

KÖVETKEZŐ KIADVÁNYUNK ÁLLAPOTA: 

Peter Parker Pókember 50: fordítás alatt

Batman 37: megjelent

Marvel+ 2020/1: nyomdakész

Hihetetlen Pókember 49: nyomdakész

Marvel Legendák 6: nyomdakész

Y az utolsó férfi 6: szerkesztés alatt

Prédikátor 4: fordítás alatt

Az Új Bosszú Angyalai: Polgárháború: nyomdakész

Végtelen hadjárat: nyomdakész

 

 

 

Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja.