Bejelentkezés

Kosár

 x 

A kosár üres

Hihetetlen Pókember 2019.

A képregény változatlanul kéthavonta jelenik meg, és 2019-ben is változó oldalszámon. Év közben kétszer is bővített tartalommal jelentkezünk (64, illetve 80 oldalon). Jövő tavasszal elérjük az új korszak legjobb sztoriját, a Pókszigetet.

Jövőre is négy különszámot tervezünk, amelyek mindegyike gerinces lesz 140, illetve 180 oldalas terjedelemmel. A különszámokban bemutatjuk nektek a 2099-es Pókembert, amelyet ugyanaz a Peter David írt, aki többek között az X-Faktor és a Hulk sorozatainkat is.

Éves előfizetési díj minden különszámmal együtt (összesen 10 szám): 11.900 Ft.

Újságosnál megvásárolva 13.520 Ft (Megtakarítás: 1620 Ft, azaz előfizetés esetén két számot ajándékba adunk).

Az előfizetés módját lásd a lap alján!

 

Marvel+ 2019.

A lap változatlanul kéthavonta jelenik meg, és 2019-ben már ez a sorozatunk is változó oldalszámon. A 6 számból három jelenik meg bővített oldalszámmal. A Marvel+ továbbra is csak a nagyobb újságosoknál lesz kapható. 2019-ben folytatódik az idén kezdődő Venom/Vérontó sorozat, ahogy az X-Men is. Bemutatkozik továbbá a Szellemlovas és Elektra.

2019-ben további öt kibővített különszám várható (192, 128, 136, 112 és 72 oldalon).

Többek között folytatjuk a megkezdett X-Faktor, Hulk és Fenegyerek történeteinket, míg az év végi utolsó különszámban egy eddig itthon ismeretlen képregényt mutatunk be nektek, amelyet az egyik – nálunk még szintén sosem látott – sztárrajzoló jegyez.

 Éves előfizetési díj minden különszámmal együtt (összesen 11 szám): 13 400 Ft.

Újságosnál megvásárolva 15 870 Ft (Megtakarítás: 2470 Ft, azaz előfizetés esetén egy számot és egy különszámot ajándékba adunk).

A HP és M+ előfizetők között év végén kisorsolunk 20 darab eredeti amerikai képregényt, 3 különleges borítójú Marvel képregényt, 10 darab Börze 2019. VIP jegyet, amellyel soron kívül be lehet jönni, továbbá 3 darab Mega Marvel 4-t, amelyet a megjelenés után juttatunk el a nyerteseknek.

Az előfizetés módját lásd a lap alján!

Peter Parker Pókember 2019.

A Peter Parker Pókember éves előfizetői díja 12.400 Ft. 

Ez 6+1 képregényt tartalmaz, amelyek klasszikus Pókember történeteket mutatnak be (minimum) 100 oldalon. Az előfizetők a gyűjteményhez tartozó díszdobozt ajándékba kapják.

2019-ben is egy különszám jelenik meg a PPP sorozatból. Ez egy 116 oldalas klasszikus történet a 60-as évekből. Az előfizetők ezt féláron kapják meg. 

A Peter Parker Pókember előfizetett példányaihoz kétféle módon lehet hozzájutni. Személyes, vagy postai úton. Személyesen vagy a Börzéken, vagy a Fantasmania boltban. 

A PPP postai rendelésénél az árhoz postaköltség is járul (ez a HP és M+ előfizetésekre NEM vonatkozik!), ami 7 x 400 = 2800 forint (tehát 15.200 Ft összesen). 

Az előfizetők között év végén kisorsolunk 30 darab eredeti amerikai képregényt, plusz 2 különleges borítójú Marvel képregényt.

A Peter Parker Pókember éves megjelenési rendje a következő:

Január, március, május, június, augusztus, október, december. 

Az előfizetés módját lásd a lap alján!

 Marvel Legendák 2019.

A Marvel Legendák 4 száma fizethető elő idén. (Az első szám az nem). Az éves előfizetői díj 10.500 Ft, amely előfizetés 4 kötetet tartalmaz. 

A  sorozat újságosnál megvásárolva 12.460 Ft, azaz előfizetés esetén a negyedik számot ajándékba adjuk. Az előfizethető négy szám: Fantasztikus Négyes, Fenegyerek, Póknő és a Stan Lee emlékkötet. 

 

Batman 2019-2020.

A Batmanből a következő évre az előfizetés (2019 májustól 2020 áprilisig) 9900 Ft.

2019. májustól indul az új Batman évad, a Batman 33. számával. Változatlanul kéthavonta jelenik meg (6 szám és 3 különszám) 2020. áprilisig bezárólag. A képregény többnyire ugyanúgy 48 oldalas lesz, mint eddig, kivéve a három különszámot, és a 34. számot, amelyek kibővített oldalszámmal jelennek meg.

A Batman (9 szám) előfizető ára 9900 Ft a teljes évre.
Újságosnál vásárolva 11.700 Ft, így az előfizetők közel két teljes számot ajándékba kapnak.
Az (április végéig) előfizetők között kisorsolunk 5 darab eredeti amerikai Batman képregénykötetet, illetve az eredeti Batman: The Killing Joke című deluxe keményfedeles kiadványt. Továbbá 3 szerencsés előfizető az Y, az utolsó férfi című keményfedeles képregény magyar változatát nyerheti meg, 3 pedig 1-1 Batman: Gyilkos tréfa atlétatrikót nyernek.
Y, AZ UTOLSÓ FÉRFI
Májustól indítjuk új DC/Vertigo sorozatunkat, az Y, az utolsó férfit.
A képregény kéthavonta jelenik meg a nagyobb újságárusoknál 80, illetve 72 oldalon.
A történet egy poszt-apokaliptikus világot mutat be, ahol egy katasztrófa következtében minden férfi, és hím emlősállat egyetlen pillanat alatt kipusztul – kivéve egy fiatal szabadulóművészt, Yorick Brownt, és a kis hím majmát. Senki sem érti, hogy mi történt a férfiakkal, ahogy azt sem, hogy Yorickék hogy maradhattak életben. Yorick nem szeretne mást, mint újra találkozni az Ausztráliában rekedt menyasszonyával, miközben katonák és fanatikusok vadásznak rá. A hirtelen összeomlott világ pedig a nőkre marad, hogy legalább ők megpróbálják túlélni.
A képregény számos díjat besöpört, íróját azonnal ismertté tette a képregényszakmában.
Az Y, az utolsó férfi befejezett sorozat: pontosan 60 részből áll.
Az Y, az utolsó férfi újságosnál vásárolva 2200 Ft, előfizetve 1650 Ft. Az éves előfizetés díja 9900 Ft, azaz előfizetés esetén csak 4 számot kell kifizetned, az utolsó kettőt ajándékba kapod hozzá.
Az előfizetés a puhafedeles változatra érvényes. Megjelenik a képregény korlátozott példányszámban keményfedeles változatban is, de az nem előfizethető, csak a kiadónktól vásárolható meg.

PRÉDIKÁTOR
A nyáron indul a másik új DC/Vertigo képregénysorozatunk, a Prédikátor.
A képregény háromhavonta jelenik meg, változó oldalszámon.
A Prédikátor – Jessy Custer – egy hitehagyott prédikátorról szól, akit megszállt egy féllény, és ezáltal képes Isten hangján megszólalni. Ha így tesz, akkor senki sem képes ellenkezni a szavával. A John Wayne-rajongó Jessy Custer átutazza fél Texast, hogy megtalálja magát Istent, és számon kérje tőle azokat a tanokat, amiket ő maga prédikált korábban. Csatlakozik hozzá egy igen különleges ír vámpír is, Cassady, illetve Jessy barátnője, Tulip, miközben Jessyt a Gyilkosok Szentje próbálja levadászni.
A képregényből nagy sikerű tévésorozat is készült, jelenleg is fut némelyik tévécsatornán.
Figyelem! Nem gyerekképregény!
A Prédikátor az egyik legismertebb kult képregény. Írója, Garth Ennis a Hellblazerben alapozta meg a hírnevét, amely annyira népszerűvé tette, hogy a DC szabad kezet adott neki: készítsen olyan képregényt, amilyet csak akar. Ekkor írta meg a Prédikátort, amely szintén befejezett sorozat: 66 részből áll. Azóta a leggyakrabban a Megtorló képregények írójaként találkozhatunk vele: ő írta a nyáron megjelenő első Megtorló kötetünket is.
A Prédikátor éves előfizetői díja 9900 Ft. Újságosnál vásárolva 11900 Ft, azaz éves előfizetés esetén csak három számot kell kifizetned, a negyediket ajándékba adjuk.
Az előfizetés a puhafedeles változatra érvényes. Megjelenik a képregény korlátozott példányszámban keményfedeles változatban is, de az nem előfizethető, csak a kiadónktól vásárolható meg.
Az Y, az utolsó férfi és a Prédikátor előfizetők között a két képregény keményfedeles változatait sorsoljuk ki 2019. május elején. A sorsolásban az addig előfizetők vesznek részt: a 10 szerencsés nyertesnek postán küldjük el nyereményeiket.
Mindhárom DC képregény előfizető között pedig kisorsolunk 10 darab Börze VIP jegyet, amellyel díjmentesen és soron kívül lehet az éves Képregénybörzékre bejutni.

Az előfizetés menete:

1/ Válaszd ki, hogy mire szeretnél előfizetni

2/ Írd meg e-mailben (neved és postacímed is!) a következő címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

3/ Utald át az árát a 11742056-29900260-00000000 számú Kingpin Kft bankszámlára. Az utalásnál ne felejtsd el a közleménybe beírni a neved és a címed!

Ha bármi problémád van, ugyanerre az e-mail címre írj (ha problémád van az utalással, vagy ha kérdésed van).

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés

Bejelentkezés

Események

Őszi Képregénybörze

                                                                2019. 10. 13. 

 Helyszín: Budapest, VII., Városligeti fasor 17-21. 

                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előkészületben

 • Hihetetlen Pókember 2019/3.
 • hp2019 3 00
 • Megjelenés: 2019. szeptember
 • Peter Parker Pókember 47.
 • ppp47 00
 •  Megjelenés: 2019. szeptember
 • Marvel+ 47.
 • m47 00
 • Megjelenés: 2019. szeptember
 • Batman 2019/3.
 • m2019 3 00
 • Megjelenés: 2019. augusztus 21.
 • Marvel Legendák 4: Póknő
 • Megjelenés: 2019. ősz
 • Y az utolsó férfi 3.
 • Megjelenés: 2019. szeptember
 • Prédikátor 2.
 • Megjelenés: 2019. október

Megjelent

 • Peter Parker Pókember 46. 
 • Klónsztori: Vérpók
 • Hihetetlen Pókember 46.
 • Póksziget - 3. rész
 • Marvel+ 46.
 • X-Men, Szellemlovas, Elektra
 • Batman 34.
 • Újjászületés
 • Marvel Legendák 3: Fenegyerek
 • Megtorló 1. 
 • Y az utolsó férfi 2. 
 • Prédikátor 1. 

Tudnivalók

Státusz

KÖVETKEZŐ KIADVÁNYUNK ÁLLAPOTA: 

Peter Parker Pókember 47. nyomdakész

Batman 2019/3: elkészült

Marvel+ 47: nyomdakész

Hihetetlen Pókember 2019/3: beírás alatt

Marvel Legendák 4: beírás alatt

Y az utolsó férfi 3: szerkesztés alatt

Megtorló: megjelent

Prédikátor 2: fordítás alatt

Pókember: Polgárháború: megjelent

 

 

Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja.
Rendben