Nem akartam neki menni senkinek, és távol álljon tőlem, hogy bárkinek a képregény kiadási munkáját degradáljam. Nincs azzal semmi gond, ha valaki bedobja a törölközőt, de akkor had maradjon meg nekem a jog arra, hogy ezek után ne fektessek bizalmat egy olyan kiadóba, aki hiú ábrándokat keltett bennem.
Nem egyszer hoztam számomra igen szűkös időkben, nagy anyagi áldozatot, hogy első kézből a kiadótól személyesen tudjam megvenni a köteteket.
Megvettem olyanokat is amik nem is tetszettek, csak azért, hogy támogassam a magyar kiadást. Nem sznobizmusból térek át a kintről berendelt cuccokra a fentebb említett két sorozatnál, egyszerűen csak nincs kedvem várni a megfelelő üzleti széljárásra.
Ez csak a Fumaxra értendő.Úgy vettem észre, hogy Vladi kőkemény, profitorientált elvek mentén viszi a boltot. Amivel nincs is baj, De akkor én is "rideg fogyasztóvá" válok, akit csak a pénzéért kapott szolgáltatás - jelen esetben - a képregény(az egész kerek történet) kézhez vétele érdekel.
Kaine estében ez nem áll fenn. Mert az ő lelkesedése, engem is motivál. Ezért simán megvárom az évenkénti egy UBA-t, ha ezzel segíthetek.