Szerző Téma: Kiadók next  (Megtekintve 30050 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

benya11

• Thanos
    • fotolog
Re:Kiadók next
« Válasz #1600 Dátum: 2010. augusztus 29. - 11:59:56 »
A Különítmény folytatásának én is örülnék, főleg ha egyszer eljutnánk a 2. sorozatig, ami szvsz sokkal jobb az elsőnél. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1601 Dátum: 2010. augusztus 29. - 12:25:33 »
A CsodaPókban a reklámja a börzés hirdetésben lesz benne, ahova belekerül minden újdonság, vagyis ebből még nem következik egyértelműen, hogy Marvel lesz.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1602 Dátum: 2010. augusztus 29. - 13:25:18 »
Amúgy a Különítmény folytatásának is örülnék, hiszen a készülő Avengers mozi is, szerintem meríteni fog ebből a sorozatból!
Isten mentsen meg attól, hogy merítsen belőle.

balogh44

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1603 Dátum: 2010. augusztus 29. - 13:26:17 »
Már merített, lásd: Nick Fury, de szerintem AmCap is hasonló verzió lesz!

venom75

• Pókfej
  • Képregény gyűjtő
« Válasz #1604 Dátum: 2010. augusztus 29. - 13:36:42 »
Honosító oldalon már elolvastam a Különitmény v1-et , ami nekem nagyon tetszik ,belekezdtem a v2-be az is nagyon jó szerintem , de jobban szeretném a polcomon tudni és újból elolvasni őket könyv formában.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1605 Dátum: 2010. augusztus 29. - 14:16:55 »
A Különítmény v1-et honosítva régen szerencsére én is leszedtem, így el tudtam olvasni a kövi részeket, amikor nem folytatta a FuMaX. A v2 tényleg elég jó, mint az előbb is mondtam, jobb mint az első.

balogh44

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1606 Dátum: 2010. augusztus 29. - 14:28:32 »
És rajzilag méginkább kidolgozotabb, mert Paul Neary vette át a tus rajzolást!

venom75

• Pókfej
  • Képregény gyűjtő
« Válasz #1607 Dátum: 2010. augusztus 29. - 14:43:45 »
Valahogy én mindig jobban szerettem a több karaktert felvonultató kiadásokat , ezért szívesen vennék akár JLA-t vagy JSA-at . Ebből az okból szeretem az X-Ment illetve az Angyalokat is.

BuB

• Zöld Manó
    • www.newgen.hu
« Válasz #1608 Dátum: 2010. augusztus 29. - 15:21:29 »
Hú, kira. Egyik szemem sír, másik nevet. Márha a Kül lesz (és remélem, bár az X-mennek is örülnék, az egyik kedvenc sztorim jönne pont most) mivel épp most firkantom be a VOl1-et megint, hogy újra kirakjuk. :D Nem baj, akkor leállok, és a borítóknak nem ugrok neki. (az úgyis nagy melók mindig)
Hajrá, hajrá Kül vol1, vagy X-men. Más sztem nem izgatna...

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Rinó
  • **
« Válasz #1609 Dátum: 2010. augusztus 29. - 16:11:56 »
Én nemrég passzoltam el a különítményt és a fumaxos x-men-t, és kezdtem megrendelni kintről mindkét sorozatot füzet formátumba.
Engem már nem érdekel a magyar kiadás, túl sokat várattak rá.
A New X-men folytatásának örülnék, mert személy szerint marhára félbehagyottnak éreztem, és nekem így egy kicsit átverés szaga volt  a dolognak.
"Live for nothing or die for something, your call."

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1610 Dátum: 2010. augusztus 29. - 17:23:30 »
És a v2-t még el se olvastam...  :hehe: De az 1-re anno nagyon nagyon rákattantam, még én is épp elkaptam a honosító oldalon. A Fumax kiadást meg is vettem de ha tudom hogy begyulladnak és nem folytatják akkor inkánn másra költöm a pénzt...  :drying:

salander

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #1611 Dátum: 2010. augusztus 29. - 18:04:52 »
Azért ezek a begyulladnak meg hogy átverés szagú dolgok eléggé durva mondatok. Az egy dolog, hogy van olyan - itt nem lehet túlzásba vinni Kaine dicséretét - aki hajlandó a saját zsebére kiadni a kedvenceit, de azért nem kéne nekimenni annak aki ha veszteséges vagy lassan megtérülő a dolog, akkor inkább bedobja a törölközőt.

Én is tudok angolul, veszem is az angol cuccokat. De a magyarul kiadott cuccok, majdnem hiánytalanul megvannak... ebben a gyűjtőszenvedélyen túl az is motivál, hogy szeretném ha lenne jövőre meg azután is itthoni képregénykiadás. Meg például a Fablesbe (a Képes Kiadó kb legnagyobb bukásába) soha nem olvastam volna bele angolul (magyarul is nagy késéssel vettem meg), mert úgy voltam vele, hogy nem a műfajom... Aztán most már ott is mazsolázom hogy mit kéne belőle megrendelni.

killingjoke

• Rinó
  • **
« Válasz #1612 Dátum: 2010. augusztus 29. - 20:08:51 »
Nem akartam neki menni senkinek, és távol álljon tőlem, hogy bárkinek a képregény kiadási munkáját degradáljam. Nincs azzal semmi gond, ha valaki bedobja  a törölközőt, de akkor had maradjon meg nekem a jog arra, hogy ezek után ne fektessek bizalmat egy olyan kiadóba, aki hiú ábrándokat keltett bennem.
Nem egyszer hoztam számomra igen szűkös időkben, nagy anyagi áldozatot, hogy első kézből a kiadótól személyesen tudjam megvenni a köteteket.

Megvettem olyanokat is amik nem is tetszettek, csak azért, hogy támogassam a magyar kiadást. Nem sznobizmusból térek át a kintről berendelt cuccokra a fentebb említett két sorozatnál, egyszerűen csak nincs kedvem várni a megfelelő üzleti széljárásra.
Ez csak a Fumaxra értendő.Úgy vettem észre, hogy Vladi kőkemény, profitorientált elvek mentén viszi a boltot. Amivel nincs is baj, De akkor én is "rideg fogyasztóvá" válok, akit csak a pénzéért kapott szolgáltatás - jelen esetben - a képregény(az egész kerek történet) kézhez vétele érdekel.
Kaine estében ez nem áll fenn. Mert az ő lelkesedése, engem is motivál. Ezért simán megvárom az évenkénti egy UBA-t, ha ezzel segíthetek.
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 29. - 20:49:06 írta kaine »
"Live for nothing or die for something, your call."

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1613 Dátum: 2010. augusztus 29. - 21:24:09 »
Egyet lehet érteni mind kettőtök véleményével, nem is kicsit de érthető módon inkább killingjoke véleménye áll közelebb hozzám.

Amibe azért érdemes fogyasztói oldalról is belegondolni hogy pl a Különítmény esetén kiadja valaki az első 4 részt a 12-13 rész közül ? Akkor semmi értelme megvenni azt az első kötetet a vásárlónak aki legalább az első évadot végig izgulná. Ha tudom hogy nem várható a folytatás vagy épp jegelik akkor biztos nem veszem meg.

venom75

• Pókfej
  • Képregény gyűjtő
« Válasz #1614 Dátum: 2010. augusztus 29. - 21:34:32 »
Igazad van , de amikor az első kötetet kiadják nem tudhatod , hogy mennyire fog fogyni , jön - e majd a folytatás. Lehet , hogy pont ezért nem éri meg kiadni mert sokan arra várnak , hogy lesz - e jövője, s pont ezért nem lesz.

BuB

• Zöld Manó
    • www.newgen.hu
« Válasz #1615 Dátum: 2010. augusztus 29. - 22:16:59 »
Na, és akkor itt jön egy újabb kérdés: ha a Kül vol1 lesz folytatva, valszeg nem egybe fogja kiadni a maradék 7 részt, ismét félbe marad, és azon már nagyon érződni fog a folytatás szaga, szval, arra az esetleges folytatásra is vajon másfél évet kellene várni...
Ennyiből jobb lenne, ha az Ulti X folytatódna, mert annak a kövi története csak 4 részes.

SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Kaméleon
  • **
  • the Shatterproof !
« Válasz #1616 Dátum: 2010. augusztus 30. - 04:39:55 »
A Különitménynek nagyon örvendenék! A v2 olyannyira jó, hogy nem tudtam felállni a füzettől, felfüggesztettem kajálást meg mindent, amíg a végére értem. A v1 sem okozott csalódást, eleve félve indultam neki, hogy most ez mennyire fog eltérni a klasszikus BA feelingtől, ami végül el is tért, de egyáltalán nem bántam, nagyon elégedett voltam mindkét sorozattal. Csupán max. 1-2 enyhe kifogásom volt, amit írtam is egyik topicban régebben.

"Valami nehéz, valami nehéz, valami nehéz...
-A postaláda Pókember! Vágd hozzá a POSTALÁDÁT"

Todd

• Thanos
« Válasz #1617 Dátum: 2010. augusztus 30. - 09:47:30 »
Azért ezek a begyulladnak meg hogy átverés szagú dolgok eléggé durva mondatok.
Lehet, hogy az, de szerintem magyarországon ezt az üzletet csak rajongással, és lelkesedéssel lehet vinni, aki hasznot vár tőle, az el se kezdje.
És akkor mindenki jobban járt volna.
A dolog másik fele, hogy a Fumax azok alapján amit én tudok róla, irreálisan nagy elvárásokat támaszt egy-egy kötettel szemben.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #1618 Dátum: 2010. augusztus 30. - 10:01:13 »
Igazság szerint... nem. Vladi se ebből él azért, mert akkor már rég éhen halt volna. De van egy elképzelése, és igyekszik tartani magát hozzá.

balogh44

• Kaméleon
  • **
« Válasz #1619 Dátum: 2010. szeptember 02. - 11:44:35 »
imádom a jó képregény fordításokat!
Íme egy újabb gyöngyszem: Szörkentyű László
Így hívják az egyik gnómot, az új WarCraft mangában! Tudja valaki az eredeti nevet? :D