Szerző Téma: Kiadók next  (Megtekintve 30050 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Kiadók next
« Válasz #80 Dátum: 2008. május 11. - 21:14:04 »
Te sose vet(et)tél kölyökkorodban egyetlen Disney-képregényt sem? :o

horjb

• Vízember
  • *
« Válasz #81 Dátum: 2008. május 11. - 21:24:46 »
Nekem volt egy csomó donald kacsám, sõt a gyûjteményembõl az egyik kedvenc képregényemet is az egmont adta ki. ( Dagobert bácsi: Az elsõ 50 év)

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #82 Dátum: 2008. május 11. - 21:25:40 »
Idézet
Te sose vet(et)tél kölyökkorodban egyetlen Disney-képregényt sem?
Nekem nem Disneyre fájt a fogam, hanem már akkor is Pókemberre. Csak valamiért sosem volt pofám pénzt kérni.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #83 Dátum: 2008. május 11. - 22:36:22 »
Azt hiszem, valami gyereklap lesz, rejtvényekkel, meg ilyenekkel. Mint a Witch.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #84 Dátum: 2008. május 11. - 23:09:44 »
Hátha felnevelnek ezzel egyx korosztályt, akik késõbb majd nyitottak lesznek a képregények felé. Dícséretes a próbálkozás, én szurkolok nekik!
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #85 Dátum: 2008. május 12. - 08:33:22 »
Ha a TF magazinról beszéltek, akkor az már a Kneten kiderült, hogy egy magazin. 10 old. képregény, poszter, leírások, fiktív párbajok, szóval az angol magazin hû fordítása.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #86 Dátum: 2008. május 12. - 10:55:16 »
Kíváncsiságból megvettem az elsõ számot, de tény hogy inkább a 10-12 éves korosztály számára élvezhetõ. Mi biztos jobban örülnénk a Wizard-nak mint ennek.
"Tigris! Tigris! éjszakánk
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?"

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #87 Dátum: 2008. május 12. - 15:03:04 »
 :roll:Kíváncsiságból megvetted...aha. Értem én. ;D(hogy megnéézd mi van benne, elég lett volna az újságosnál átlapozni...biztos már megcsináltad az összes kereszrejtvényt. :hehe:)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag
  • Kraven
« Válasz #88 Dátum: 2008. május 12. - 15:08:58 »
Keresztrejtvény nincs benne. Hopp, lebuktam... ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #89 Dátum: 2008. május 12. - 15:24:19 »
:roll:Kíváncsiságból megvetted...aha. Értem én. ;D(hogy megnéézd mi van benne, elég lett volna az újságosnál átlapozni...biztos már megcsináltad az összes kereszrejtvényt. :hehe:)

Nem tudtam belenézni az újságosnál, mert be volt fóliázva minden példány. Keresztrejtvény nincs benne, csak rajzpályázat kezdemény. Olyan olvasóknak akik tartalmas történetre vágynak vagy legalább élvezhetõ rajzokra, messzirõl kerülendõ. Semmi több az újság, csak a film sikerét meglovagoló felejthetõ magazin.
"Tigris! Tigris! éjszakánk
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #90 Dátum: 2008. május 12. - 15:50:04 »
Akkor ha már így szóba jött, bemásolom ide a Knet fórumára írt megjegyzésemet errõl a kiadványról:

Megvettem az elsõ számot, így mondok róla egy kis véleményt, hogy mások is eldönthessék, hogy megeszik-e vagy sem. Elsõnek nem volt rossz, a dokumentációk jók benne, a poszter szintén egész jó. A történet nem egy egetrengetõ, de annyira nem is szörnyû, ez sajnos a rajzra már nem mondható el. Remélem ez még javulni fog a közeljövõben, mert ha nem, akkor nem jósolok nagy jövõt a képregénynek. Viszont a fõbb negatívumok (azt leszámítva, hogy csak kerek 10 oldal képregény található benne), hogy a magazin mérete túl nagy (230x295 mm - viszonyítás végett egy átlag képregény nálunk nagyjából 168x260). Persze ez a nagy méret a poszter esetében jelent némi elõnyt, de kézbenfogva és olvasva a képregényt olyan, mint egy napilap. A másik, ami nekem nagyon nem tetszett, hogy a borító ugyanolyan vékony lapból készült, mint az egész kiadvány, így szerencsétlen újságnak semmi tartása nincs, csak úgy csetlik-botlik az ember kezében, könnyen gyürõdik, és ezáltal nem lesz olyan szép példánya a gyûjteményünknek, mint az elsõre látszott. Mindezektõl függetlenül értékelem, hogy valaki bele mert vágni, így bizalmat szavazok a kiadványnak még pár szám erejéig, aztán meglátjuk, hogy hova fejlõdik tovább a magazin.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #91 Dátum: 2008. június 29. - 22:32:55 »
Ma át tudtam venni azt a képregénycsomagot amit utoljára rendeltem Vladitól és egy érdekes kis ajándék volt mellé. Csak azért jegyzem meg, mert szerintem marha jó ötlet. Kaptam a csomag mellé két kicsi kis füzetet, az egyik a Batman Terrort, a másik a Fabulákat reklámozza. Ez abból áll, hogy benne van piciben 10 oldal a könyvbõl, így elolvashatja az ember és ha tetszik neki, vagy érdekli a folytatás, akkor megveheti a könyvet. Marha jól néz ki, fõleg, hogy ilyen pici (össz-vissz 14 centi magas az egész).  :D Ilyet még magyarországon nem láttam, de szerintem nagyon jó és érdekes ötlet volt ez. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #92 Dátum: 2008. június 29. - 23:14:56 »
A Képes Kiadó találta ki, nekem is van a Fabulákból. Tényleg jó ötlet.  ;)

dr samson

• Venom
    • Samson Comics
« Válasz #93 Dátum: 2008. június 30. - 06:58:24 »
Idézet
Kaptam a csomag mellé két kicsi kis füzetet, az egyik a Batman Terrort, a másik a Fabulákat reklámozza. Ez abból áll, hogy benne van piciben 10 oldal a könyvbõl, így elolvashatja az ember és ha tetszik neki, vagy érdekli a folytatás, akkor megveheti a könyvet. Marha jól néz ki, fõleg, hogy ilyen pici (össz-vissz 14 centi magas az egész).   Ilyet még magyarországon nem láttam, de szerintem nagyon jó és érdekes ötlet volt ez.

A múltkor zoli79 hozott nekem is Szegeden egy csomót. Kérjek tõle neked, hogy tudd osztogatni a munkahelyeden... :D

Ju

• Zöld Manó
  • Meow
    • Online portfolio
« Válasz #94 Dátum: 2008. június 30. - 08:56:49 »
Ez tökjó ötlet! Marvel klubra elhozná valaki megmutatni? :)
"Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.” - George Carlin

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #95 Dátum: 2008. június 30. - 09:24:51 »
He eltudok menni, akkor viszek belõle.  ;)

Ju

• Zöld Manó
  • Meow
    • Online portfolio
« Válasz #96 Dátum: 2008. június 30. - 12:54:27 »
Köszi. :D
"Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.” - George Carlin

pötyi

• Tarantula
  • *
    • képregény megjelenések
« Válasz #97 Dátum: 2008. július 01. - 13:51:06 »
Batman:Terroros ajánlófüzetem nekem is a képregényfesztiválról, de Fabulák nem volt.Nem tudja valaki hogyan lehet beszerezni?

Hajrá  :kingpin:
kepregenyfan.blogspot.com

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #98 Dátum: 2008. július 01. - 15:42:14 »
Az Eduárdban van belõle, ingyenesen lehet vinni.

dr samson

• Venom
    • Samson Comics
« Válasz #99 Dátum: 2008. július 18. - 15:52:38 »
Na, ha valaki nem járt volna még a Képregény.neten, azzal közölném, hogy hivatalos: a Supergirl lesz a Képes Kiadó következõ DC kötete (bár ezt a kõkemény Hzs mag már eddig is tudta...). Aki nem vesz belõle legalább egy példányt, azt személyesen nyársalom fel.... :twisted: :hulky: :surfer: