DOA sem volt annyira sz...r.
A DOA-n meg a tekkenen is látni h kevés pénzből csinálták dvd-re, a kof is ilyen lesz az tuti. Szerintem egyedül a mortal első része üti meg a mércét a bunyós játékok adaptációjából.
DOA-n nem igazán látszik a kis költségvetés, minden a helyén van, látványos képi megoldások, szerintem nagyon ott van a szeren, remek hangulatot hoztak össze benne, a verekedések látványosak és működik az egész. Persze nem egy komoly mozi, de simán ott van a Mortal Kombat (első film) színvonalán.

A Tekken meg a DOA és a Chun Li között van, vagyis a Chun Li-ből ellesett "komoly" (lásd: van benne vér és szex

) hangvételhez csináltak két három frankó verekedést. A története teljesen alternatív, bár a karaktereket elég jól megcsinálták, mondjuk én nagyon hiányoltam belőle ezeknél az ürgéknél sokkal fontosabb szereplőket is.

Meg ha már a Jin-Kazuya-Heihachi hármasra élezik ki a filmet akkor nyugodtan hagyhatták volna az eredeti felállást, csak kiveszik a képből az ördög-gént. Kár volt Kazuya-t teljesen pszichopatának (és idiótának), Heihachi-t impotensnek, Jin-t meg (csak) idiótának beállítani...