Kicsit szakadozva írok,mert rohangálok a konyha és a számítógép között.

A címlaphoz reagálva:
Alfa-olvasó voltam már évek óta. Imádtam azt,hogy nekünk, gyerekeknek is volt egy ismeretterjesztő folyóirat,mint a felnőtteknek az IPM. Benne képregények...
Ez után számomra sok év telt el.Majd...Egy ismerősöm mondta:"Pókember:Támad a Vízember"! Ekkor figyeltem fel a Pókos füzetekre. Ez magával is ragadt. Minden füzetet megvettem. De erről írtam itt korábban.Most elkapott a hév ismét egy pár éve.Azóta folyamatosan veszem a képregényeket.
Viszont valami változott a régebbi képregényekhez képest: könyvben adják ki a sztorikat és a minőség. Idén könyv mellett füzetes kiadványok havonta. Jó ég!: hihetetlen selymes tapintású borítók (mintha nem is Magyarországon lennénk,olyan fantasztikus minőség),és tök jó történetek. Nagyon sok sikert kívánok ennek a magyarországi képregénykiadásnak!
Isteni illatuk van ezeknek a képregényeknek---lehet könyv vagy füzet---. Amikor a barátnőmnek megmutattam(aki nem egy képregény-szerető,-és még nem mondtam eleget...

, teljesen bele volt bolondulva az illatba,aztán azt mondta,hogy szívesen elolvasná ezeket a történeteket. Na,erre varrjatok gombot!