Szerző Téma: Képregényekről  (Megtekintve 3567 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Képregényekről
« Dátum: 2010. december 04. - 18:55:11 »
Élmények, vagy amit akartok. :)

Mero

• Vezér
  • J. Connor Jr.
Re:Képregényekről
« Válasz #1 Dátum: 2010. december 04. - 18:57:00 »
Tényleg,Kaine,nem indítanál egy,mondjuk,"Képregényekről" nevű fórum oldalt,ahol az olvasók kinyilváníthatnák véleményüket a képregényekről?
Igy legyen ötösöd a lottón ;D
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #2 Dátum: 2010. december 04. - 18:59:08 »
Oké, az első kérdés: ez a topic pontosan miben különbözik a "Pókember és egyéb Kingpin-kiadványok " alatt található témáktól?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3 Dátum: 2010. december 04. - 19:14:00 »
Én sem értem, mire való ez a téma.

Kanaszta

• Pókfej
  • 5Panels
    • 5panels
« Válasz #4 Dátum: 2010. december 04. - 19:39:52 »
De szerintem még a 'Képregény ajánlók (vagy éppenséggel nem!)' topic-ra is hajaz  :roll:

'give me a high 5panels.com'

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5 Dátum: 2010. december 04. - 20:52:09 »
Oké, az első kérdés: ez a topic pontosan miben különbözik a "Pókember és egyéb Kingpin-kiadványok " alatt található témáktól?
Nos... ez nem Pókember... és semmi köze a Kingpin kiadványokhoz.
Alapvetően nem magukról a képregényekről szól, hanem az ahhoz fűződő élményekről. Hogy ismerkedtél meg velük, mi fogott meg bennük, vagy most, rendeltél valamit, kimentél külföldre, jártál egy képregényboltban... élmények.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6 Dátum: 2010. december 04. - 21:16:52 »
A Pokol hercegnője uralkodása helyszínét átette a ködös albionba. Ezt kihasználva küldtem neki egy listát miket szerezzen be az Angliai képregényboltokból, és csináljon videót is róluk. Ha feltöltötte közzéteszem itt ha érdekel titeket.
"Tigris! Tigris! éjszakánk
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?"

Mero

• Vezér
  • J. Connor Jr.
« Válasz #7 Dátum: 2010. december 04. - 21:45:59 »
Gyühet.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8 Dátum: 2010. december 04. - 21:46:36 »
Hogyne. Te pedig küldtél nekem egy sms-t pár napja, amiben őt kerested, de mégis olyan volt, mintha anyukád küldte volna...

Todd

• Thanos
« Válasz #9 Dátum: 2010. december 04. - 21:48:02 »
Igen, ez Meróra vall. :lol:

Mero

• Vezér
  • J. Connor Jr.
« Válasz #10 Dátum: 2010. december 04. - 21:52:04 »
Igen, ez Meróra vall. :lol:
Mi vall rám  ??? :headscratch: :nemtudom:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #11 Dátum: 2010. december 04. - 21:52:22 »
Pedig Bennek írtam.  :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #12 Dátum: 2010. december 04. - 21:56:44 »
Hogyne. Te pedig küldtél nekem egy sms-t pár napja, amiben őt kerested, de mégis olyan volt, mintha anyukád küldte volna...

Bakter ez igaz? Anyám neked küldte azt az SMS-t amit húgom vőlegényének akart küldeni?  :lol: Na igen, te Harza vagy, a srác Heller, és egymás mellett vagytok a regiszteremben, Biztos elnézte.  :lol:
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13 Dátum: 2010. december 05. - 12:12:12 »
A srác meg azóta nem érti, anyád mit akar tőle.  ;D

Ju

• Zöld Manó
  • Meow
    • Online portfolio
« Válasz #14 Dátum: 2010. december 05. - 19:23:43 »
Erről az a városi legenda jut eszembe, amikor az egyetemista srác elküldte a barátnőjének szánt levelet (sejthetitek, mit írt benne ;D) az egyetemi levlistára. :D
"Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.” - George Carlin

Todd

• Thanos
« Válasz #15 Dátum: 2010. december 05. - 19:33:45 »
Bakter ez igaz? Anyám neked küldte azt az SMS-t amit húgom vőlegényének akart küldeni?  :lol: Na igen, te Harza vagy, a srác Heller, és egymás mellett vagytok a regiszteremben, Biztos elnézte.  :lol:
Na azért az se semmi, hogy a pokol nagykövetét pont egy HELLer veszi el. :lol:

kzoli

• Olvasztár
  • **
« Válasz #16 Dátum: 2010. december 07. - 19:47:20 »
Nem tudom,ki hogy van vele,de engem kisiskolás korom óta vonzanak a képregények.
Az egész a KOCKÁS cíművel kezdődött. Pif & Herkules történetei annyira tetszettek még,hogy időnként elmetróztam a déli pu.-ra az újságárushoz,ahol lehetett bezacskózott francia nyelvű Pif & Hercule képregényt kapni. Ezután jött a Pajtás újság,melyben szintén volt képregény.
Az Alfa című folyóirat a tudományos írások (olyan volt,mint egy mini IPM,és ez tetszett) mellett kiadott Asterix & Obelix képregényt és Villám Villt.
Közben voltak egyéb,akkoriban fekete-fehér kiadású Rejtő-regények is (Csülök,Tuskó Hopkins,stb), és Star Wars képregény. A jedi visszatér már nyugati minőségi színes képregénykönyvben jelent meg.
Az Alfa különszám --A Monolit bosszúja--című képregényben ismertem meg a Marvel hősöket.
Aztán jött a Marveles áttörés: Pókember megjelenik magyarul! Majd sorra X-men,Marvel Extra,Superman,Superman&Batman.
Sajnos,később meg kellett válnom az összes képregényemtől.
De idén úgy éreztem,hogy a képregények életem része,így sorra szerzem be a kiadványokat,amik megjelennek.
Nagyon tetszenek a felnőtt kiadványok is(Vertigo,jövőre folytatódó Y),az egyelőre még kevésbé ismert,de eléggé dekoratív Vampirella.

NERIDA

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #17 Dátum: 2010. december 08. - 11:09:41 »
Hát jó, legyen, íme egy élmény, pontosabban annak az élménye, hogy "megintrjúúúvoltam" tungsramot, és hogy ez ma ki is került a Kulterre. Jó, gondolom, hogy nekünk nem sok újat mond az interjú, de azért büszké vagyok, mellveregető szmájli! :D :kingpin:
http://kulter.hu/2010/12/hungarocomix-es-animekaracsony/

Nyomtatásban mondjuk jobb a szöveg, mert azt egy olvasószerkesztő is kézbe vette, meg lehet nézni itt is, így néz ki kinyomtatva:
1. oldal: http://kepfeltoltes.hu/101208/7995511551_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2. oldal: http://kepfeltoltes.hu/101208/12826316052_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #18 Dátum: 2010. december 08. - 11:15:25 »
Hát jó, legyen, íme egy élmény, pontosabban annak az élménye, hogy "megintrjúúúvoltam" tungsramot, és hogy ez ma ki is került a Kulterre.

Gratulálok az interjúhoz. Bár én eddig a tungsramot csak villanykörteként ismertem.
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?"

venom75

• Pókfej
  • Képregény gyűjtő
« Válasz #19 Dátum: 2010. december 08. - 11:18:56 »
Dettó. Amúgy nem rossz. :D