Az imént olvastam a Nero Blanco blogon, hogy az Egmont új Marvel Super Heroes sorozatának első része egy Marvel Adventures Avengers számot tartalmaz, csak erősen megszerkesztve és lerövidítve...

Nem tudjátok véletlenül, hogy a további számokban is ez várható-e, mármint, hogy az eredeti, ha jól tudom brit kiadás is végig ilyeneket közöl ebben a magazinban? Akkor már jobb lenne az is, ha megfelezve két számban adnának le egy-egy sztorit...
Más. A Spectacular Spider-Man még mindig a brit készítésű, a rajzfilm világában játszódó szériát nyomatja, vagy már ott is áttértek a Marvel Adventures-re?
Még egy más. Volt az a Hősök és Gonosztevők sorozat vagy mifene, abban is volt képregény? Ha igen, akkor mi?
Már csak azért érdekel a dolog, mert utánanéztem a neten, és egészen ötletes koncepciónak tűnik ez a Marvel Adventures széria, legalábbis a második fele, amik már jobban összefüggő világot alkotnak, és kíváncsi lennék, hogy ezekben a magazinokban jelent-e meg belőlük még valami (a Spider-Man Nagykönyvön kívül), ill. egyáltalán mi jelenik meg bennük.